Huizen op it Wiid te koop.

Op deze pagina vindt u het actuele aanbod van huizen die op it Wiid te koop zijn in Eernewoude. Bent u op zoek? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op.

Niet alle woningen die op it Wiid te koop staan worden op het internet getoond, wilt u weten welke huizen er nog meer te koop staan dan kunt u het best even contact opnemen.

 


Water geeft rust, ruimte en vrijheid. Geen wonder dat steeds meer mensen ervoor kiezen aan het water te recreëren.

Jenette Schuil-Houtkamp


Eiland Pompeblêd nummer 236       Vraagprijs: N.O.T.K.

 

Dit huis ligt aan een binnenhaventje waaruit je direct met de boot op het buitenwater komt. De openslaande deuren naar het terras zijn op het zuiden gelegen.

Indeling: L-vormige woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, boven twee ruime slaapkamers waartussen een douche met toilet en wastafel.

Eiland Swanneblom nummer 113        Vraagprijs: VERKOCHT

 

Dit vrijstaande huis staat op het eerste eiland van de Buitenplaats en kijkt uit op een klein binnenmeertje.

De indeling: L-vormige woonkamer met open keuken, twee persoons bedstede, badkamer en boven 2 slaapkamers.

Eiland Ielstikel nummer 327        Verkocht!

 

Deze woning ligt op een hele mooi locatie met vrij uitzicht over het water. De tuin is vorig jaar opnieuw aangelegd en aan de waterkant is een brede steiger met zwemtrap. De tuin ligt op het zuiden.

Indeling: Hal, toilet, badkamer, bedstede, L-vormige woonkamer met riant uitzicht, open keuken en boven twee slaapkamers.

De ligging en de sfeer van dit huis is erg plezierig.

Eiland Pompeblêd nummer 223       Vraagprijs: VERKOCHT

 

Een vrijstaand huis, op een mooie locatie en ideaal op de zon gelegen. Het terras ligt op het zuid-westen en de tuin en de steigerpartij zijn grondig vernieuwd. Tussen het huis en het water staat een tuinhuisje. Vanaf de steiger vaart u direct naar het open vaarwater.

Indeling: Hal, toilet, L-vormige woonkamer met open keuken, bedstede, badkamer met bad en douche. Boven 2 ruime slaapkamers.

Eiland Rusk nummer 502        VERKOCHT

 

Een prachtig gelegen vrijstaand huis met grote mooi aangelegde tuin, grenst aan twee zijden water met waterterras en extra lange steiger. Zonligging is op het zuidwesten en het uitzicht is vrij.

Indeling: L-woonkamer, open keuken, bedstede, badkamer en boven 2 slaapkamers.

 

Eiland Tongerbout nummer 443        Vraagprijs: VERKOCHT

 

Een schitterend gelegen huis, volop in de zon en met een ruim uitzicht. Dit huis is helemaal verbouwd waarbij geen centimeter ongemoeid is gelaten.

Indeling: Grote keuken met alle apparatuur, de oorspronkelijke slaapkamer beneden is bij de woonkamer getrokken en boven zijn er 3 slaapkamers gemaakt en een badkamer met bad, toilet en wastafel. Op de begane grond is ook een badkamer met douche en wastafelcombi.

Compleet aanbod

Bent u geïnteresseerd in het complete aanbod? Neem gerust contact met ons op.

 

 

CONTACT